Sopimusehdot

Unihiekkaa / Tmi Laura Jalkanen
Y-tunnus: 3163231-8

Yhteys- ja vastuuhenkilö
Laura Jalkanen
laura[at]unihiekkaa.com

Unihiekkaa myy ohjaus- ja neuvontapalveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille EU-alueella. Nämä sopimusehdot ovat voimassa 27.10.2020 alkaen.

1.

Tilattavien palvelujen sisältö ja hinnat on kuvattu Unihiekkaa kotisivuilla, unihiekkaa.com. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

2.

Tilattava palvelu on palvelun kuvauksen mukaisesti joko kertaluontoisesti toteutettava ohjaus, kahden viikon kestoinen ohjauspaketti. Tilattavan palvelun kesto rajoittuu 1,5 tuntiin, 2 viikkoon tai 3 viikkoon, jonka jälkeen palvelu on toimitettu.

3.

Tilaus vahvistetaan sähköpostitse, puhelimitse tai Facebookin/instagramin kautta, ja ohjauksen toimitusajankohdasta sovitaan myöskin samassa yhteydessä.

4.

Palvelu on mahdollista perua 2 päivää ennen sovittua ohjausajankohtaa.

5.

Asiakas saa laskun ohjauksen jälkeen sähköpostilla, laskulla on 2 viikon maksuaika. Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa normaalin viivästykorkolain mukaisesti.

 1. Laskutustiedot:
  SLP Pro Oy
  Itämerenkatu 1, (5krs)
  00180 Helsinki
  09 427 20861
  asiakaspalvelu[at]ukkopro.fi

6.

Palveluun liittyvät materiaalit ovat Unihiekan omaisuutta ja tekijänoikeuslakien suojaamia. Täten minkään palvelussa saadun materiaalin käyttäminen tai jakaminen sellaisenaan, valmennustarkoituksessa, markkinoinnissa tai kaupallisessa toiminnassa ilman lupaa on kielletty.

7.

Reklamaatiotilanteissa virheellinen palvelu korvataan ensisijaisesti tuottamalla palvelu uudestaan tai korvaamalla se vastaavalla toisella Unihiekkaa palvelulla. Unihiekkaa korvausvastuu kaikissa tapauksissa rajoittuu palvelusta sillä hetkellä maksettuun summaan.

8.

Tilattava palvelu on ohjausta ja neuvontaa, joiden tarkoitus edistää vauvan tai lapsen terveitä unitottumuksia. Unihiekkaa ei ole millään tavalla vastuussa palvelun johdosta asiakkaan tekemien ratkaisujen ja päätösten taloudellisista, oikeudellisista, henkisistä, terveydellisistä tai sosiaalisista seuraamuksista.